GOD JUL

godjul allihopa! länge sen jag blogga, tyckte det skulle vara dags nu, som dom flesta vet så är jag i kina nu! anledningen att jag inte bloggat är att jag inte har fått tillgång till internet hemma i huset i kina. men nu efter all tjat har jag fått, oroa er inte jag och linda som följde med mig till kina har skrivit en inlägg på word om vad vi har gjort alla dagarna i kina! och kommer nog lägga upp de snarast.
Jul Jul Jul, ni sitter säket öppnat presenter och gör det gamla vanliga på Julen, men jag har gjort något helt annolunda idag på julen, för var jag mamma och pappa hos frisören, och fick massage, rakning(för pappa) huvud massage, ansikte massage, klippt mig, för min del har jag krullat håret också! riktigt snyggt blev det! Lite bilder nedan.
 
Gillar verkligen inte när frisören fixar mitt hår, kom hem och fixa om det sen! Mycket bättre!
Jo senare efter frisören gick till en till en grill restorang, som man får maten råa, så ska man grilla de själva och äta, hinner inte skriva en massa just nu, men gör det senare, för klockan redan 3:00 på natten snart här! men ni får ha det bra! så hörs vi! Peace

Helt Sjukt!

Nu blir det plugga, senare blir umgås med famijen efter lång dag ute, har haft möte med läraren och nästan bestämmt mig vad jag ska bli för något i framtiden, hinner tyvär inte gå in och prata så mycket om det idag, men jag skriver mer senare! Imorgon blir det skola, sen shopping med linda på torp, subway maybe! have a nice dag/night and take care!

路小雨 Lu Xiao Yu


Ergonomi = jag älska!

Dessa program gick på Tv idag, men vad gjorde jag istället? Ju jag tog fram boken och gjorde ergonomi, fast jag skulle nog inte kollat på alla dessa program ändå. -.-

RSS 2.0