Fashion




Låt som säger många ord!

Justin Bieber - Pray


Sorry!

Tjena sorry a big sorry för min dåliga uppgradering! men nu är jag tillbaka och det är viktigast av allt! fredag var jag med underbara vänner, vi käka god mat, sen kolla vi på bio, harry potter! riktigt grym, lovar jag ska inte säga något om filmen här för er som inte har sett den, fast dom flesta har läst den tror jag. lördags var det mys hemma med familjen och julpynta huset! Gilla gilla! och idag, som ni kanske vet om man går natur, måste man ta en dag i helgen till att plugga. Älskar mitt liv alltså, imorgon blir det skola, sen blir det stan, och inte jobba faktiskt, för jag har ledigt nu! gött som f*n! Nu blir det denna underbara, fast lite wierda serien, för jag hänger inte med, fast det brukar vara så för mig när jag kollar på film eller serier. sen ska jag nana med mina underbara kuddar! Peace!



Harry Potter | Marchin On


Så j*vla bra!


Dagen Låt Tips


Kenza ft. Alecs Shirazi


Kväll

söndag kväll, helt underbar, linda och hennes familj var över och käka middag, massa rolig heter prata om kina och allt möjligt, riktig kul efter så blev det chill med familjen fast jag mest dissa de och lira piano istället, nu är det sent, ska försöka sova tidigt ikväll för somna 2:00 igår, så ni får ha det gött, så ses vi!


när man pratar om Shanghai så tänker man på höga hus massor med lampor över allt, men det är inte sant, det finns även dom ställen som ser ut så här! man kan kalla det Gamla stan.


Vill ha!


S-s = sjukt snygga

Het med pläsmössa!

Stort HISS!
Bilden tagen från Isabelles blogg

Avatar

Gud, vad skönt att ta en varm och go bad idag alltså, har stått ute och frusit jätte länge, det var värt kan jag säga! Jag dissar verkligen vintern slask kallt. Just nu hämtar farsan Scotch whisky, och godis, morsan hämtar glas ögon, och Gustav dvs jag ska göra popcorn. Det betyder att familjens film kväll är på G! Vi ska kolla på Filmen Avatar, aldrig sett den, har fått många positiva kommentar på den filmen, så ska bli kul att se den. filmen har jag fått låna av en kompis riktigt schysst av han. Men nu ska jag springa hämta popcorn, ni får ha en god kväll mina sköningar så hörs vi!


Fort!

Jag har lite bråttom nu, för Jacucci badet håller på fyllas just nu, och måste stänga av och hoppa in i den innan det blir översvämning! men jag lovar skriva mer senare, ska ha film kväll med familjen med, + till det! Men nu ska jag springa ! Ciao!

Vanila latte

Mumms på det alltså, köpte det på vägen hem förut, jag har just kommit hem och käkat go kina mat, varit på musik skolan och vi har fått ny schema så vi slutar j****vligt sent.. Men vi har drama sista lektion det är ett + iallafall, Snart ska en kompis dra till mig, sen ska vi "inte" tjocka oss. Vi lovar! Nu ska jag kolla om det finns något gott i kylskåpen, ni "hörde" inte det där va? Peace


Sebastian Krantz - Human

Trodde inte det va min musik stil, men den var rätt go ändå
HUMAN _ SEBASTIAN KRANTZ SINGLE
Uploaded by SEBMUSICCO. - Explore more music videos.

Precis kommit ut från sköna Jacucci

Nu sitter ett par chocolate mousse och väntar på mig i kylskåpen. Sen blir lite kvälls piano, GUD vad jag älskar livet!

Kallt

Idag är det minus grader här i Uddevalla, och min element är inte den bästa så sitter och fryser nu, tänkte gå ner och käka frukost och spela piano, men kom på att det är ännu kallare där nere, men får la ta det som en man, lite kyla ska inte stoppa mig! Min element är helt CP, typ är det är as varmt ute, så är den också jätte varm, så man sitter och svettas inne, och när det är minus grader ute, så går den inte ens igång. Alltså den har något imot mig. Idag är det mindre än en månad till jag åker till KINA! Längtar längtar, nu ska jag käka lite frukost och kanske ut och springa lite blir man varm. Men ni får ha en god skol dag eller vad man säger, så hörs vi!
rekommenderar denna film, har sett den 1000gånger, fast lika rolig ändå.

Food style


Sent

Idag är jag ledigt från skolan, man lägger sig alltid sent när man är ledig, dålig varna. Skulle egentligen gå ut och springa idag och träna lite, men tiden går fort när man spelar piano och datan, så det blev åt skogen, men får ta det imorgon och det lovar jag! Annans är det lätt man bara skjuter upp hela tiden. Just nu är jag så j**vla trött att jag inte ens gå ner och borsta tänderna. Men vi hörs imorgon/idag kommer jag med nya fräscha grejer, Godnatt!
Min cardigan outfilt inlägget under!
bloglovin

cardigan

Min cardigan tröja som jag har lovat visa er.

MQ

Dagens Inköp

Alltid tjatat om att få en sån! Idag fick jag!

Och förra vecka köpte jag en cardigan, men lite stor var den, så åker till göteborg helgen ska kolla om dom har bättre storlekar där, annans är det ganska lugnt också.


That's The style!






What's my name?

What's my name? Rihanna feat.Drake
Rihanna = het!

F-f-f-f-Fashion

DSC9964
weekdaymtwtfss-lookbook-ss2010-boy017
DSC0015

Easy Come Easy go

Har just kommit hem från torp köpcentrum! har köpt en as mysig go tröja, sen hittade jag några jackor men ska åka till Göteborg nästa vecka så tänkte kolla lite där med, Det var nog allt som hände idag, när vi var på vägen hem, så såg vi en bil som har krockat as hårdt! säger man så? ni skulle bara sett alltså den var helt förstörd! Ja, senare blir nog chilla lira lite piano kanske dra till en polare får see. men ni får ha en go söndags kväll, och försöka sova bort måndags ångest som man får imorgon, föresten så får jag inte det, för jag är ledig imorgon! Yayy Peace guys!

[Chinese_food_malaysia[1].jpg]
Kina Mat! Så himla sugen nu alltså, Fatta vad jag saknar, tur jag ska ditt snart annans hade jag fått damp!

Bästa artisteN!

Bruno Mars performs "Grenade"


Alltså den här kille har verkligen den bästa rösten någonsin! Ingen klor han!


CJ7

Film Tips
CJ7, en kinesiskt barnfilm om en fattig familj som hittar en utomjordiskt hund! Barnsligt, men kul! Ibland så får det vara lite Barnsligt! Vi måste ju passa på att använda vår barnslighet, när vi är barn, sen är det försent ju!

Dagen Låt Tips

Fick den här tipsen av en friend of mine.


Rihanna- Love the way you lie(part II)



Lussebulle Fest

Godmorgon eller Godafton mina kära vänner, Just nu sitter jag i köket och leker med syrran, och pumpar kinesiskt musik, gött som f*n saknar kina bara genom lyssna på musiken! får såna sköna gamla minne när jag hör låtarna. Idag ska jag plugga, och städa mitt rum, känns man behöver städa den varje vecka, blir smutigt lika snabbt jag städar den. Senare blir det Lussebulle fest! vi har det varje år, jag brukar desgina min lussebulle så de blir ännu snyggare! Jag har stor hänsla att Jul stämningen är på gång! Ja men nu ska jag keep on playing! Ni får ha det bra, Peace!


Hemma

Just kommit hem från en kompis, vi har varit på stan musikskola sen drog vi till torp. Idag hade jag prov i skolan igen. Naturvetenskap, gick bättre än trodde faktiskt, imorgon blir det chill kanske dra till torp, ringa upp någon, vill åka till Göteborg, ska nog det nästa söndag, får see, och då j*vlar blir det shopping ! Nu ska jag vara sociala med mina vänner på Skype, så ni får klarar er en stund utan mig, Ciao min sköningar!
somewear
Detta hitta jag på min somewear tröja igår! så himla sköN!

Gubben i Lådan


Detta ska jag lära mig!

Watermelon carving from Vid Nikolic on Vimeo.


Just nu..

.. ska jag käka frukost, och senare plugga och dra ut. Ciao
Video: 25 signs that you might be an Apple fanboy
Det kallar jag för Mode!

Läsa min blogg på kinesiska

Som ni kanske har märkt så kan man läsa min blogg på kinesiska! Jag har nämligen lagt in en Google translate i min blogg, så du kan nu läsa på alla språk som finns i hela värden, Så nu kan även alla mina vänner i kina läsa min blogg! Nu ska kolla på Svt programmet Ung och bortskämd, hört att den är J*vligt rolig, Seeya guys! Peace!

...

Alltså, jag vet inte vad jag säga, det bara för kallt nu, känns som minus grader i huset, tur man har brasan aså, föresten jag har klippt mig, jag lägger upp en bild någon dag snart, det är ett högt tempo nu i skolan, och massor göra, idag så har jag jobbat på sushi ställen, grymt kul, fast var rätt trött då, är det bara jag som verkligen saknar sommaren? Snö är fint och så, men inte slasket. Och det kalla vinden. Vill ha sol och ut och bada! Men nu ska gå ner till brasan igen innan jag blir is! ha det, och vi hörs!
EPIC FAIL!

Kaos I bohuslän!

Idag när jag vakna så såg jag ut, vet ni vad jag såg då? SNÖ! så himla mysigt, men sen efter lite stund insåg jag att inte var lika mysigt längre, för jag insåg att alla bussarna var inställda! Så jag kom inte till skolan, men tur jag hade min farsa som körde mig, men fatta vilken kaos det blev sen när alla skulle hem, för ingen kom hem från skolan. Alla fick ringa runt och fråga skjuts, stod fullt med folk på buss stationen, jag klarade mig genom att min kompis Morsa körde oss hem. Kul med snö, men detta är väl lite långsökt ändå. Men det stoppar inte min glada humor, just nu sitter jag och pluggar Engelska, Det går Really good! Men egentligen så vet jag inte om vi ens ska ha skola imorgon, för bussarna fortfarande är inställda! Men vi får uppgradera oss och se! men vi hörs senare ikväll för ska dricka min goda varma chokladmjölk, med massa kina tårtor som jag köpte i kina! muums..

Nej inte riktigt så ser dom inte ut men så här ser dom ut! Taget från *här*

En Kall men mysig dag i Uddevalla

God kväll alla kära vänner, klockan har blivit sju, och ännu en dag har snart gått, man känner verkligen att vinter är på sin väg. Och börjar bli slutet på hösten, det är minus grader och riktigt kallt, solen gick ner nästan innan jag ens hade slutat skolan, men man behöver inte vara så deppig över det, se på det ljusa sida, att julen också är på sin väg! Just nu hade jag precis tänt upp en brasa i vardags rummet, nu i veckan är det en slags tenta vecka på min skola, dvs att alla prov är på samma gång, så därför har jag varit så himla dålig på uppgradera mig.
Kan man tänka sig att 365 dagar har snart gått. Tiden går verkligen snabbt. Men när jag sitter och kolla på när min underbara lilla syster ler åt mig, så känner jag mig riktigt glad ändå! Nu ska jag gå och sätta in mer ved i brasan, sen tillbaka till plugg världen. Men jag ger er mina ord, Det man kämpar för, ger hopp.


En kinesiskt Citat.


EMA

God kväll alla goa människor! har precis hoppat ur duschen, efter en lång plugg dag, nu tänker jag bara ta det lugnt och kolla på EMA/MTV, det är en Gala som röstar ut året kändisar videos osv. Imorgon börjar skolan, jag tänker inte skriva någon kommentar till det. Just nu sitter jag kollar på EMA, och fick precis reda på att min favorit band Paramore, Vann priset Best Alternative! Och så försöker jag göra min söndag perfekt genom att snacka med goa folk på Skype. Men nu ska jag städa mitt rum fullt med böcker överallt. Men vi hörs snart!

Förlåt att jag aldrig någonsin sagt..

FÖRLÅT.. Fick inte plats med hela låten, Det måste vara bästa låten just nu aså! Hej mina kära vänner, jag har precis kommit hem från kannan, riktigt gött faktiskt, bra spelat allihopa! Haif tjejerna 94-95 kom två! så de spelar nästa vecka med, och killarna vet jag inte. Men de spela riktigt grym! Träffa massa sköna folk på kannan och nu är jag riktigt trött, ska hoppa in i duschen, sen göra lite kvälls plugg, jag vet inte så många som klarar av att göra matte mitt på natten, men har man talang så har man!
Men ni får ta det lugnt så hörs vi! Ciao

Uddevallakannan

Godmorgon! Nu är Gustav vaken igen, jag har totalt sovit 10 timmar, ändå är jag jätte trött. Just nu är klockan två, om två timmar så ska några kompisar komma över till mig, sen ska vi dra till Uddevallakannan, och kollar våra kära haif spöar upp alla andra lag! Så jag har rätt bråttom nu, ska hinna plugga duscha lira lite piano. Så vi hörs ikväll då mina sköningar! Innan jag går så ska jag bjuda er på denna fina styke, 小雨写立可白 II/Xiaoyu Li Ke Bai II


Street Fashion


WHOS THA KING?

Tur att det inte va puffa alla du vill ligga med dagen, då skulle det vara lite katastrof nu.

konichiwa hello

Nihao på er min kära vänner, har precis varit ute och gått riktigt härligt faktiskt, sen ringde jag en kompis och vi drog till Donken och tjocka oss. Anledning till att jag kör en kvälls inlägg är för att jag har massor att göra imorgon, ska plugga en massa, passa syrran och drar till musik skolan. så kommer hem sent, är nog helt slut också efter dagen. Nej nu ska jag dejta min kudde! ska försöka köra lite uppgradering på kvällen, see ya guys, and have a nice day or night. Peace


Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan

 

Och fler låtar från han, i hans nya skiva, de finns på youtube.

SVART

HIMLEN LUKTAR PLAST

LILLA LADY

FÖRLÅT ATT JAG ALDRIG SAGT FÖRLÅT

GRYNINGSPYROMANEN

VITT

MEDAN VI FALLER
Skivan finns på Itunes för 90 kr, om man inte orkar vänta tills den kommer upp på Spotify.


Fashion ROCKS


 

 

 

 

 

Shorts from 2hand, Jacket from H&M


Artwork

Tänk passa på visa en av mina vänners talanger. Names Ta Birdy







tidigt på Morgonen

Tjena tjena och ännu en gång tjena på er mina vänner! Nu har Gurra vaknat till liv, är inte riktigt utvilad men när är man egentligen det? Jag har precis hoppat ut från duschen, och gjort mig frukost. Hade underbar kväll igår men kom hem sent, himla trött idag. Nu är lite brådis för mig ska plugga en massa som jag inte har gjort, och ringa frisören och beställa tid, och kanske dra ner till stan. Men ni får ha det gött, så hörs vi!
Jag har önskat mig en sån när jag fyller 18, fatta vad skönt det är att spela på dessa!

DANIEL ADAMS-RAY!

Jag är ett stort fan av den här artisten! Han har detta lilla extra som gör låten grym bra! Och nu släpper han ett album. Svart Vitt och allt däremellan. Jag tänker dra köpa skivan någon dag, det är värt! Den kommer förmodligen upp på Spotify snart också! Så Håll utkik!

2010-11-03

Hejsan mina kära kära kära underbara söta goda vänner! Just nu sitter ja hemma hos en kompis och tjockar oss med chips och popcorn och massor med godis och så spelar vi Naruto spel också, fan bästa spelet någonsin. nej nu ska vi inte låta som västa nörden, iallafall imorgon blir det troligtvis filmkväll och sova, och så klart massor plugga då som vanligt. vad är en dag utan plugg liksom. shanghai bilden nedan, gud vad jag längtar 41 dagar kvar! ska fan blir det bästa lovet någonsin, ursäkta mig för svärdomen. men det var nog allt, vi hörs med nya fräsha saker, ha det! Peace

MENS FASHION


3, 14, 16 är mina favoriter. Vilka är dina?


GODMORGON

Godmorgon och godmorgon, klockan redan 14:36 men för mig är det morgon. Hade inte tid att uppdatera mig förut, för jag passade min syrra, så himla söt är hon, ja sitter och kollar på Tv helt plösligt så somna hon i mina knä. Jag känner jag måste komma igång lite med träning och allt, lite lat när det är lov, speciellt när det är massa plugg nu. Som ni kanske ser så har jag en ny desgin på bloggen! det har jag gjort helt själv till klockan 3:00 på natten igår! ja.. vad gör man inte för sina bloggläsare. Jag ska in till stan eller torp senare idag och käka med min kompis och shoppa runt lite. Senare blir det dra hem till han, och spela, Mysigt mysigt. Nej nu ska jag passa på att plugga medans min syrra sover. Men har en grym dag allihopa, vi hörs!


Film Tips

Om du är en som jag älskar musik älskar piano och älska romantiska/spännande/lite "action" filmer, så är detta en definitivt något för dig, det är en film från Kina, gjord av Jay Chou, men finns dubbat på Engelska.
handlar om grym piano spelare, och nu undrar ni säket, menar du dig själv nu Gustav Södermark?Då ska jag säga dig, nej... ingen kan va lika bra som jag, jag skryter inte! men han började ny skola och blev kär, men sen insåg han att inte allt stämmer som det ska.
Filmen namn heter Secret/不能说的秘密
En liten snutt från filmen, när de har piano duel.


HEJ MINA KÄRA KÄRA KÄRA VÄNNER

Nu är klockan 1:37 på kvällen, och jag är jävligt trött, får man säga så? kanske ni kan förstå mig, har suttit och pluggat hela kvällen, matte in my life, känner att jag har väldigt mycket att göra nu, så antar ingen läser min blogg längre. ber stort om ursäkt och ska ska ska lova lova lova förändra mig! Iaf idag har jag inte gjort så mycket varit på överby checkat kläder, fast va så himla trött då, så orka nästan inte kolla"ångest" skulle ha sovit tidigare, men så är det. Helgen var underbar, tack alla som varit med mig i helgen, först va jag men en kompis, två kompis faktiskt i stor staten Göteborg och söv över där, mycket mysigt, sen efter den dagen var det halloween fest/film kväll hos helena. mysigt mysigt, jag enda killen, fast jag klagar inte. söndags så var det chill och en lite familj besök hos familjen Sköld/Benrtsson.
Okej nu får ni ha de gött, och jag ska fan sova, innan jag tuppar av.. "fjortis bild" men har ingen annan just nu.
Och gurra is gonna get a haircut soon too!

KINA


RSS 2.0